Дочка «Дойче Бан» за 3 мільйони допоможе «Укрзалізниці» провести закупівлю електровозів
11.11.2019   //  

Філія «Центр сервісного забезпечення» ПАТ «Українська залізниця» 19 вересня уклала угоду з компанією «DB Engineering & Consulting GmbH» (Німеччина) про консультаційні послуги з питань підготовки документації для проведення закупівлі електровозів на 3,35 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

Цьогоріч дочірня фірма німецької держкомпанії «Deutsche Bahn» надасть такі послуги із підготовки пропозицій для визначення оптимальних умов закупівлі електровозів:

  • визначення технічних вимог;
  • аналіз ринку виробників;
  • визначення кваліфікаційних вимог для потенційних учасників тендеру/постачальників;
  • визначення істотних умов договору;
  • визначення очікуваної ціни та оптимального набору лотів.

Ціна послуг включає гонорар, супутні витрати на зразок добових, оплати проживання та перевезення персоналу тощо, а також оплату послуг субпідрядників, якщо такі будуть.

Закупівлю провели за переговорною процедурою, бо тендери вже двічі відмінялися через нестачу учасників, оскільки на них приходила лише «DB Engineering & Consulting GmbH».

Ще один тендер було відмінено після відхилення обох учасників. Тоді «DB Engineering & Consulting GmbH» і ТОВ «Тендер-Гарант» відхилили через відсутність низки документів.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» вивела із «Прозорро» на електронний майданчик Європейського банку реконструкції та розвитку закупівлі залізничного обладнання та вантажних напіввагонів загальною вартістю $360 млн.