Патрульна поліція за 3 мільйона купила кросовери Hyundai Tucson
27.05.2019   //  

Департамент патрульної поліції 20 травня за результатами тендеру замовив ТОВ «Олімп мотор» спеціалізовані легкові автомобілі на загальну суму 2,68 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить один Hyundai Tucson у комплектації Top за 997 тис грн. та два Hyundai Tucson у комплектації Dynamic по 841 тис грн.

Hyundai Tucson Dynamic матиме 6 подушок безпеки, двозонний клімат-контроль з системою антизапотівання скла, круїз-контроль, підігрів керма, підігрів передніх сидінь, а Hyundai Tucson Top – більше додаткового обладнання, зокрем,а шкіряну оббивку сидінь, підігрів задніх сидінь. Крім того, усі три автомобіля будуть обладнані сигнально гучномовним пристроєм, маячком синього кольору на магніті, знаком аварійної зупинки, металевим захистом двигуна тощо.

У автосалонах авто Hyundai Tucson у найвищій комплектації Top, яку придбав Департамент патрульної поліції, продають за 900 тис грн., а Dynamic – за 764 тис грн. Hyundai Tucson у базовій комплектації можна придбати за 620 тис грн.

На торгах єдиним конкурентом «Олімп мотор» було ТОВ «Автоберег» Олексія Кондрачука, чия пропозиція була вищою на 4 тис грн. Фірми не торгувалися під час аукціону.

Засновником київського ТОВ «Олімп мотор» є ТОВ «Хепі авто» Ірини Гунжул та Арсена Озова, директор Володимир Шепель.