Облрада купила у Гладковського електрокар Hyundai Ioniq зі шкіряним салоном за мільйон
20.05.2019   //  

КП Комунальне автотранспортне підприємство Полтавської обласної ради 6 травня за результатами тендеру замовило ТОВ «Хюндай центр Полтава» легковий автомобіль за 1,08 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить електрокар Hyundai Ioniq Electric 2018 року випуску. Автомобіль матиме передні подушки безпеки, бічні подушки та шторки безпеки, систему моніторингу «сліпих» зон, двух-зонний клімат-контроль, інтелектуальний круїз-контроль, камеру заднього виду, мультимедіа з навігацією, шкіряний салон.

У автосалонах Hyundai Ioniq у комплектації TOP, яку придбали комунальники, продають за 995 тис грн.

На торгах єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Автопланета Плюс» екс-гендиректора ДК «Укроборонпром» та колишнього керівника президентської кампанії Петра Порошенка в Херсонській області Романа Романова. Його пропозиція була на 100 грн. дорожчою. Фірми не торгувалися під час аукціону.

Бенефіціарами ТОВ «Хюндай центр Полтава» є Ануар  Бєйсєбаєв, Наталія Гарнага, Тетяна Чистякова та партнер Петра Порошенка, екс-перший заступник секретаря СНБО Олег Гладковський (Свинарчук), директор – Вікторія Білоус.

Комунальне автотранспортне підприємство очолює Олександр Приходько, а облраду – Олександр Біленький, який обирався від «Блоку Петра Порошенка «Солідарність».