Розвідники купили автівки Toyota Camry з сейфами
08.05.2019   //  

Військова частина А0515 Головного управління розвідки Міністерства оборони 6 травня за результатами тендеру замовила ТОВ «ВіДі автострада» автомобілів спеціалізованого призначення на загальну суму 2,69 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить три автівки Toyota Camry чорного кольору по 899 тис грн. Кожен автомобіль матиме фронтальні та бокові подушки безпеки водія та переднього пасажира, захисні бокові шторки передні та задні, систему кондиціонування клімат-контроль та спеціальне обладнання: тонування скла салону плівкою, інвертор перетворення напруги 12/220 В, потужність 1 кВт, металевий сейф для зберігання зброї, боєприпасів, документів.

Автомобілі також будуть укомплектовані буксирувальним тросом, вогнегасником, сигнальним жилетом, знаком аварійної зупинки, автоаптечкою, комплектом документації українською мовою.

«ВіДі автострада» на своєму сайті вказує, що ціни Toyota Camry без спецобладнання стартують від 773 тис грн.

На торгах єдиним конкурентом «ВіДі автострада» з групи Віталія Джуринського було ТОВ «Автосаміт на Столичному» екс-нардепа Таріела Васадзе. Його пропозиція була вищою на 1,5 тис грн. Очікувана вартість склала 2,70 млн грн. Фірми не зменшували ціни під час аукціону.