Аеропорт без конкуренції купив Toyota Camry за мільйон
02.05.2019   //  

Державне підприємство «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького» 24 квітня за результатами тендеру замовило ТОВ «Сервісний центр «Діамант» легковий автомобіль за 969 тис грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить Toyota Camry у комплектації Prestige 2019 року випуску. Автомобіль матиме підігрів передніх сидінь, 7 подушок безпеки, круїз-контроль з функцією підтримки безпечної дистанції до автомобіля, що їде попереду, оздоблення сидінь комбінованою шкірою, клімат-контроль з незалежним регулюванням температури зон водій/пасажир, аудіо систему Toyota (радіоприймач, CD/MP3/WMA-програвач) з кольоровим багатофункціональним сенсорним 8-дюймовим дисплеєм та акустичною системою JBL,сенсори паркування передні та задні кутові.

Toyota Camry у комплектації Prestige продають за 911 тис, у комплектації Comfort її можна придбати за 779 тис грн.

«Сервісний центр «Діамант» отримав замовлення без конкуренції. Очікувана вартість склала 980 тис грн. Тобто фірма зменшила пропозицію на 11 тис грн., або трохи більше ніж на 1%.

Засновником ТОВ «Сервісний центр «Діамант» є Павло Волков з міста Червоноград Львівської області, директор Олександр Горбачов.