«Земельники» віддадуть 4 мільйона за кадастр Миколаєва фірмі, яка не виконувала замовлення
20.04.2019   //  

Управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради має намір укласти договір з ТОВ «Зем-Юр-Центр» про розробку програмного забезпечення для організації та ведення земельного кадастру міста Миколаєва за 970 тис грн. Про це пише сайт «Преступности.НЕТ» з посиланням на «Прозорро».

Управління оголосило тендер на розробку програмного забезпечення для організації та ведення земельного кадастру міста Миколаєва у взаємодії з існуючою підсистемою «Земельний кадастр» програмного комплексу SOFTPRO: Містобудівний кадастр 19 березня.

Єдиним конкурентом ТОВ «Зем-Юр-Центр» був ФОП Олексій Максименко, який запропонував вищу суму – 980 тис грн.

20 березня управління земельних ресурсів оголосив схожий тендер: на розробку програмного забезпечення для організації та ведення земельного кадастру міста Миколаєва у взаємодії з існуючим програмним комплексом SOFTPRO: Містобудівний кадастр на 3,41 млн грн.

Переможцем з пропозицією 3,35 млн грн. знову стало «Зем-Юр-Центр», з яким управління теж має намір укласти договір. Вже згаданий конкурент підприємець Олексій Максименко запропонував 3,36 млн грн. А найменша пропозиція від ТОВ «Айді трейд» – 3,21 млн грн. – була відхилена через невідповідність тендерній документації.

Видання звернуло увагу, що у березні цього року «Зем-Юр-Центр» програв господарський суд.

Новоселівська сільрада Пологівського району Запорізької області через Господарський суд Миколаївської області стягнула з «Зем-Юр-Центр» 196 тис грн. попередньої оплати за невиконані проектні роботи з розроблення Генплану та плану зонування, а також 20 тис грн. пені. Ці роботи сільрада замовила у 2017 році.

Засновником та керівником миколаївського ТОВ «Зем-Юр-Центр» є Олена Бредіхіна.