Фірма з приймальні Табалова замість комунальників освітить місто за 2 мільйона
12.03.2019   //  

Головне  управління житлово-комунального господарства міської ради Кропивницького з 28 лютого по 4 березня за неконкуретною процедурою уклало з ТОВ «Монтаж-75» угоди на загальну суму 2,2 млн грн.

Про це написав Павло Лісниченко у виданні «Без купюр».

За даними системи «Прозорро», всього за вказаний період департамент уклав з фірмою 12 угод. Всі вони  стосуються капітального ремонту мереж зовнішнього освітлення вулиць міста. У 2018 році підприємство отримало через «Прозорро» лише одне замовлення – за 512 тис грн. Тоді воно проводило ремонт мереж зовнішнього освітлення набережної річки Сугоклея від вулиці Прирічної до вулиці Приміської в Кропивницькому. Замовником також виступало управління ЖКГ мерії.

До цього подібні роботи у Кропивницькому виконувало лише два підрядники: Комунальне підприємство «Міськсвітло» під керівництвом депутата Фортечної районної у місті Кропивницькому раді Дмитра Тотка та ПП «Кабекс» Леоніда Федоренка.

ТОВ «Монтаж-75» належить Дмитру Борисенку – засновнику та голові ГО «Клуб зброї». Дружина підприємця працює провідним спеціалістом сектору юридичного забезпечення Регіонального сервісного центру МВС в Кіровоградській області. У 2017 році сім’я, задекларувавши за 2016–17 роки 410,33 тис грн.  прибутку та жодних заощаджень, стала власником Land Cruiser Prado за 442 тис грн.

«Монтаж-75» зареєстроване за адресою: вулиця Шевченка, 60, Кропивницький. За цією ж адресою можна знайти такі організації як «Благодійний фонд Табалова» під керівництвом матері секретаря міської ради  Андрія Табалова – Людмили Табалової, Кропивницьку міську організацію політичної партії «Наш край» на чолі з головою фракції даної політсили у місцевій раді Вадимом Дригою та громадську приймальню самого  секретаря ради, члена фракції «Наш край» Андрія Табалова.