Покровськ без тендеру замовив продюсеру «Прямого» дизайн для чергового співочого шоу
14.02.2019   //  

Відділ культури Покровської міської ради Донецької області 8 лютого без проведення тендеру уклав з ФОП Владиславом Багінським договір із розробки дизайну інформаційної кампанії фестивалю «Музика нас з’єднала» на суму в 180 тис. грн.

Про повідомляє ІА «Вчасно» з посиланням на дані системи «Прозорро».

Оскільки закупівля покровської влади була допороговою, ніякої детальної тендерної документації у систему завантажено не було.

Зареєстрований як підприємець Владислав Багінський являється музичним продюсером телеканалу «Прямий», який минулого року займався трансляцією фестивалю «Музика нас з’єднала». Також Владислав Багінський був у складі журі минулорічного фестивалю у Покровську. До цього Багінський працював керівником музичної дирекції на телеканалі «UА.Перший».

Багінський зареєструвався підприємцем у 2017 році і за два роки отримав три замовлення на 430 тисяч гривень; замовником у всіх трьох випадках був відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини Покровської міської ради Донецької області.

Зазначимо, «Музика нас з’єднала» — фестиваль, фінал якого вперше був проведений у Покровську у 2018 році в рамках святкування Дня міста. Вже на початку цього року виконком Покровської міськради прийняв рішення проводити цей захід місті на постійній основі. Однак відбірковий тур фестивалю, а також півфінал будуть проводитись у Києві, організацією цього заходу займеться «улюблениця» влади Покровська — співачка Наталія Валевська. Оформлена як ФОП Валевська отримає за це 182 тисячі гривень.

Таким чином у прифронтовому Покровську з ініціативи мера Руслана Требушкіна та виконкому мільйони платників податків продовжують йти на організацію та проведення чисельних розважальних заходів, при цьому в місті роками залишаються невирішеними проблеми ремонту доріг та важливих інфраструктурних об’єктів.