Мерія Покровська замовила в Києві секретні послуги по організації фестивалю улюбленій співачці
04.02.2019   //  

Співачка Наталія Валевська і мер Покровська РусланТребушкін

Відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини Покровської міської ради Донецької області 31 січня уклав угоду з ФОП Валевська Наталія Олександрівна щодо організації концертів, вартість угоди склала 182 тис грн.

Про це пише видання «DDK» з посиланням на дані системи «Прозорро».

Замовлено послуги з організації відбіркових турів фестивалю Всеукраїнської патріотичної пісні «Музика нас з’єднала». Відбірковий тур буде проходити в Києві (час виконання замовлення 31 січня-5 лютого). Але перелік замовлених послуг не відомий, бо замовник не оприлюднив специфікацію.

Нагадаємо, в кінці грудня комунальні підприємства «Покровськводоканал» та «Покровськтепломережа» в грудні 2018 року виступили головними фінансистами «Щедрик-Фест», який пройшов в Покровську. Валевській та її свекру Віктору Пригладюбуло замовлено послуг на 3,19 млн грн.

Від «Наших грошей»

За даними «Прозорро», ФОП Валевска отримала замовлень на 789 тис грн, і всі вони тільки від відділу культури Покровської міськради. Всі угоди укладені без проведення тендерів на «допорогові» суми. В документах Валевської на «Проззорро» вказується телефон, який використовує і її чоловік – ФОП Пригладь Володимир Вікторович. За даними «Прозорро», він отримав замовлень 7,35 млн грн., майже всі вони (крім одного на 150 тис грн.) зроблені установами Покровська та сусіднього Мирнограда.