Новодністровська міськрада купила позашляховик Skoda Kodiaq за 1,1 мільйона
29.12.2018   //  

Новодністровська міська рада, що у Сокирянському районі Чернівецької області, 21 грудня за результатами тендеру підписала договір з ДП «Автотрейдінг-Одеса» на закупівлю автомобіля Skoda Kodiaq Style за 1,09 млн грн. Про це написали «Наші гроші. Львів» з посиланням на Prozorro.

Згідно з угодою, міськрада замовила позашляховик Skoda Kodiaq Style 2,0 TSI/180 к.с. 7 DSG 4х4 2018 року випуску. Автомобіль матиме шкіряну оббивку сидінь, круїз-контроль, бортовий комп’ютер Махі-DОТ «Соlоur» з 3 D налаштуваннями, двузонову систему кондиціонування з електрорегулюванням і комбіфільтром, датчиком вологості і сонячним сенсором, інформаційну навігаційну систему «AMUNDSEN», Apple з’єднання, голосове управління + ІСС тощо. Міськрада також додатково замовила комплект зимових шин.

У автосалонах такий автомобіль можна придбати за 1,02 млн грн.

Автомобіль придбають в рамках проекту «Перелік об’єктів соціального призначення м. Новодністровськ за рахунок коштів, фінансування яких здійснюється згідно з титулом будови Дністровської ГАЕС на 2018 рік». В рамках будівництва ГАЕС, яке мають завершити до 2026 року, Новодністровська міськрада замовила оновлення спортивного комплексу «Новодністровської ДЮСШ», будівництво водопостачання до індустріального парку тощо.

На торгах фірма-переможець змагалася з ТОВ «Торговий дім «Євромоторс» екс-депутата від БПП Михайла Гвоздьова. Початкові пропозиції учасників становили 1,09-1,10 млн грн, однак під час аукціону фірми знизили їх на 5,5 тис. грн.

Дочірнє підприємство «Автотрейдінг-Одеса» зареєстроване 2002 року в Одесі. Її власником є ТОВ «Автотрейдінг Атолл Груп» бізнесмена Олега Боярина, а директором – Єгор Гладких.

Олег Боярин володіє низкою фірм, які продають автомобілі, зокрема ТОВ «Автотрейдінг-Ужгород», ДП «Автотрейдінг-Львів» та ДП «Автотрейдінг-СТО». Йому також належить завод «Єврокар», що розташований в Закарпатській області.