Для ландшафтного парку «Краматорський» купили пікап Mitsubishi з протипожежним модулем за мільйон
02.12.2018   //  

Регіональний ландшафтний парк «Краматорський» 23 листопада за результатами тендеру замовив ПП «Талисман» малий лісопатрульний комплекс на базі Mitsubishi L200 за 973 тис грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить пікап Mitsubishi L200 у комплектації INVITE з кондиціонером, підігрівом передніх сидінь, СD MP3 програвачем, двома фронтальними подушками безпеки.

Автомобіль також матиме протипожежний модуль, до якого входять бак для води (200 л), комбінований пожежний ствол, катушка для пожежного рукава з механізмом обертання, мотопомпа високого тиску Koshin SERH-50V-BAA, всмоктуючий рукав з фільтром грубого очищення 50 мм, напірний рукав 25 мм.

Пікап Mitsubishi L200 у комплектації Invite без протипожежного модуля продають за 788 тис грн.

Єдиним конкурентом ПП «Талисман» на торгах було ТОВ «Ніко-Захід» Володимира Гнатишина, чия пропозиція була вищою на 2 тис грн. – 975 тис грн. Очікувана вартість склала 988 тис грн. Фірми не зменшували суми під час аукціону.

«Талисман» та «Ніко-Захід» неодноразово зустрічалися на тендерах, в результаті яких їх вигравала то перші фірма, то друга.

Власником краматорського ПП «Талисман» є Віталій Гордієнко, директор Неллі Вечірко.

Регіональний ландшафтний парк «Краматорський» очолює Євген Скляров.