«Укргідроенерго» купило Toyota Camry за мільйон
16.10.2018   //  

ПрАТ «Укргідроенерго» для філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» ПрАТ «Укргідроенерго» 25 вересня за результатами тендеру замовило ТОВ «ВіДі Автострада» легковий автомобіль за 919,5 тис грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить Toyota Camry 2018 року випуску. Автомобіль матиме 9 подушок безпеки, кольоровий мультиінформаційний дисплей на панелі приладів, підігрів передніх сидінь з регулюванням ступеню підігріву, оздоблення сидінь комбінованою шкірою з перфорацією, аудіо систему (радіоприймач, CD/MP3/WMA-програвач) з кольоровим багатофункціональним сенсорним дисплеєм (розмір 7 дюймів) та 6 динаміків, круїз-контроль, клімат-контроль з незалежним регулюванням температури зон водій/пасажир.

У автосалонах Toyota Camry у комплектації, подібній тій, яку придбало ПрАТ «Укргідроенерго», продають за 900 тис грн., а у базовій комплектації – за 809 тис грн.

На торгах єдиним конкурентом «ВіДі Автострада» було ТОВ «Автосаміт на Столичному» Таріела Васадзе. Його пропозиція була вищою від переможця на 500 грн. – 920 тис грн. Очікувана вартість склала 950 тис грн. Фірми під час аукціону не зменшували суми.

ТОВ «ВіДі автострада» входить в групу «ВіДі» Віталія Джуринського.