«Київтеплоенерго» для пошуку витоків купило два Mitsubishi Outlander по 2 мільйони за штуку
25.05.2018   //  

Комунальне підприємство КМДА «Київтеплоенерго» 16 травня за результатами тендеру замовило ТОВ «Автомир – Вінниця» два легкових спеціалізованих автомобіля для пошуку витоків на базі Mitsubishi Outlander Intense на загальну суму 3,95 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Базовий автомобіль Mitsubishi Outlander Intense 2018 року випуску матиме бензиновий двигун 2,0, двозонний клімат-контроль, вітрове скло з електрообігрівом, датчики світла і дощу, а також додаткові прибори та устаткування. Зокрема, кореляційний  течешукач «Коршун-12», акустичний течешукач «Аист-7», трасошукач «vLoc Pro2», тепловізійну камеру (тепловізор), дорожній курвіметр «Westfalia».

Mitsubishi Outlander у комплектації Intense 2,0 без додаткового устаткування і приборів продають за 787 тис грн. У базовій комплектації Mitsubishi Outlander можна придбати за 629 тис грн.

Єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Мегакарс», бенефіціаром якого є екс-нардеп Михайло Гвоздьов. Його пропозиція було вищою – 3,97 млн грн. Очікувана вартість склала 4,00 млн грн.

Власниками фірми «Автомир – Вінниця» є Максим Канюка, Жанна Кравчук і Василь Храбан, які також володіють ТОВ «Медікор» і ТОВ «Автовінн».