Приватник розпиляв півмільйона зі своїм ФОПом на паливних брикетах для луганських спортсменів
17.04.2018   //  

КП «Луганський обласний фізкультурний центр “Олімп”» 10 квітня за результатами відкритих торгів уклало договір із підприємцем Ігорем Скрипником щодо поставки 224 тонн паливних брикетів за 529 тис. грн без ПДВ. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Замовлено 224 тонни дерев’яних паливних брикетів з розрахунку 2361,61 грн/т. Згідно з договором, продавець має поставити деревинне паливо на склад замовника протягом 2018 року.

Із переможцем торгів, підприємцем Ігорем Скрипником, конкурувало ТОВ «Дельта-Форест», чия цінова пропозиція була дорожчою на 95 гривень (0,02%). Жоден з них у ході аукціону не грав на пониження. Обоє учасників подали свої конкурсні пропозиції в один день, 22 березня, з часовою різницею у півгодини.

Ігор Скрипник і компанія «Дельта-форест» були пов’язані. На тендері КП «Креміннатеплокомуненерго» у січні 2018 року Скрипник виступав представником цієї фірми.

Це вже третя спроба учасників розіграти даний тендер. Одного разу замовник відхилив їхні пропозиції через неподання повного пакету затребуваних довідок, іншого – скасував закупівлю з поясненням «через неможливість усунення порушення, що виникли через виявлені порушення законодавства з питань публічних закупівель». На одному з цих тендерів учасники подали свої конкурсні пропозиції в один день з різницею в одну хвилину.

Ігор Скрипник зареєструвався як ФОП 30 березня 2016 року. За даними «Прозорро», у період часу з кінця 2017 року по сьогодні отримав держзамовлень на 750 тис. грн. ТОВ «Дельта-Форест» підписало договорів на 1,22 млн грн – усі в рамках процедури звітування.

Слов’янське ТОВ «Дельта-Форест» зареєстроване на мешканку Авдіївки Наталію Попову, вона ж значиться керівником підприємства.