Луганський інтернат поза тендером замовив фірмі з новим власником ремонт за 4 мільйона
30.08.2017   //  

Дмитрівський обласний психоневрологічний інтернат (Луганська обл.) 17 серпня за неконкурентною процедурою уклав угоди з ТОВ «Реалбудкомплект» щодо ремонту гуртожитків на загальну суму 4,43 млн грн.

Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Всього було укладено три угоди, кожна з них наближена до максимальної допорогової суми для закупівлі робіт.

До кінця року фірма повинна відремонтувати три гуртожитка – житлових комплексів для підопічних, за адресою село Дмитрівна, вул. Центральна 32А.

Угоди передбачають перерахування будівельникам 30% авансу. Замовник не оприлюднив специфікацію, тому не можливо встановити ва види та вартість ремонтних робіт.

Засновником «Реалбудкомплект» до червня цього року був луганчанин Юрій Недєлєнко і останнім часом фірма була прописана в Лисичанську Луганської області. В червні фірма змінила реєстрацію на Київ, її новим засновником став інший мешканець окупованого Луганська Максим Чернов, директором став Дмитро Тараненко.

Весною поліція отримала дозвіл суду на вилучення документів «Реалбудкомплект» в рамках кримінального провадження за підозрою щодо розтрати бюджетних коштів посадовцями КУ «Луганська обласна база спеціального медичного постачання».

За даними «Прозорро», «Реалбудкомплект «отримала замовлень на 10,76 млн грн. Всі замовлення фірма отримала по неконкуретній процедурі від установ Луганської області.