Генпрокурорська мати гламурної екс-депутатки отримала службову квартиру на 165 квадратів
10.12.2016   //  
Дарина Ледовських

Дарина Ледовських

Прокурор відділу Генпрокуратури Вікторія Кравчук має службову квартиру на 165 квадратів. Про це повідомляють «Наші гроші з Денисом Бігусом» з посиланням на декларацію прокурора у реєстрі НАЗК.

Право користування Вікторія Кравчук отримала у 2011 році. Власником квартири є Генеральна прокуратура.

Роботу в прокуратурі Вікторія Кравчук розпочала у 1986 році з посади завідуючої канцелярії прокуратури Шевченківського району м. Києва. У 1992 році її призначили інспектором секретаріату Генпрокуратури України.

Вікторія Кравчук є матір’ю Дарини Ледовських, яка у 2014 році стала народним депутатом від «Народного фронту», але через місяць здала мандат у зв’язку з вагітністю.

Колишній чоловік Вікторії Кравчук і батько її дочки – Михайло Лєдовських. Він був парламентським помічником Миколи Мартиненка. Михайло Лєдовських – це рідний брат народного депутата від «Фронту змін» Олени Ледовських, яка очолює благодійний фонд Мартиненка.

У вересні цього року генпрокурор Юрій Луценко призначив Михайла Лєдовських заступником начальника Департаменту нагляду за додержанням законів у кримінальному проваджені та координації правоохоронної діяльності.