Оточення Продивуса за 57 мільйонів відремонтує ще один міст – тепер у Вінниці
20.11.2016   //  

mist-cherez-pivdennyj-buh-u-vinnytsiДепартамент капітального будівництва Вінницької міської ради 15 листопада за результатами тендеру замовив ТОВ «МСУ-2» реконструкцію мосту через Південний Буг за 56,50 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

До кінця 2017 р. мають відремонтувати Київський міст по вул. Чорновола. Підсилять несучі конструкції, замінять дорожнє покриття, плити тротуарів і конструкцій бар’єрного огородження, збільшать проїжджу частину, влаштують зливову каналізацію та замінять опори контактної мережі тролейбусів.

Протокол узгоджених цін на матеріальні ресурси не був опублікований, відтак їх неможливо порівняти з ринковими цінами на предмет завищення.

Гарантійний строк становить 10 років.

Ціна угоди на 16% нижча за очікувану вартість закупівлі в 67,00 млн грн.

Київська фірма «МСУ-2» зі статутним капіталом 100 грн. зареєстрована в травні 2014 р. на Андрія Коротича.

Він також володіє прописаним за тією ж адресою ТОВ «Мостобудівельна компанія МСУ», в якого переможець орендує всю техніку та обладнання. З липня 2015 р. це підприємство перебуває у стані санації через банкрутство. Його співзасновниками є Валентина Коротич, Світлана та Іван Глущенки, Юрій Масалов, Євген Міньковський, Валерій Шкурат, Іваненко Микола, а також Світлана Продівус – дружина екс-нардепа від Партії регіонів Володимира Продивуса, власника ПАТ «Мостобуд».

Конкурентами були ДочП «Гранiт Україна» ТОВ «Енергопромiмпекс» Олександра Крапивка, ПрАТ «Мостобудівне управління-3» Сергія Крюка, а також ТОВ «Будівельне управління механізації» Дмитра Годованюка та Сергія Воловика, відомих як менеджери «Мостобуду».

Нагадаємо, нещодавно інша пов’язана з «Мостобудом» фірма – ТОВ «Мостобудівельний загін № 112» – отримала підряд Одеської САД на ремонт мосту на трасі М-15 Одеса-Рені (на Бухарест) за 67,96 млн грн.