Резніченко дасть батьку секретаря міськради 62 мільйони на перинатальний центр
13.10.2016   //  

Управління капітального будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації 21 вересня за результатами тендеру замовила ТОВ «Майстер-Буд» реконструкцію відділення КЗ «Дніпропетровський обласний перинатальний центр зі стаціонаром» за 62,00 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця 2017 р. мають реконструювати відділення постінтенсивного догляду та виходжування новонароджених по вул. Космічна, 17.

Виконають архітектурно-будівельні роботи, зовнішнє і внутрішнє оздоблення, встановлять ліфти й устаткування, влаштують витяжну шахту, інженерні мережі, мережі зв’язку, системи відеонагляду та контролю доступу, електрообладнання, освітлення, компресорну станцію та резервний генератор, благоустроять територію.

Пропозиція переможця на 6% дешевша за очікувану вартість закупівлі в 66,02 млн грн.

Єдиним конкурентом було ТОВ «Рубікон-Моноліт» із різницею в ціні 0,5%.

Бенефіціарами «Майстер-Буду» через ТОВ «Юніком Капітал» є Михайло Тульчинський, Лариса Флакс і Дмитро Мішалов. Син останнього В’ячеслав Мішалов є секретарем Дніпропетровської міськради і входить до фракції «Самопоміч».

Керує фірмою Ігор Патока, який у 2015 р. йшов у Дніпропетровську облраду від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Дмитро Мішалов раніше був відомий як перший віце-президент компанії «ПриватЛенд». Представник «Привату» Борис Філатов у 2015 р. став мером Дніпра.

Раніше спільний бізнес з Мішаловим мав екс-голова адміністрації президента Борис Ложкін, чиїм бізнес-партнером також був голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Засновниками «Рубікон-моноліту» є Григорій Козинський, Вано Майсурадзе і Станіслав Маланчук. Із 2004 р. засновником також був Роман Бенко.

Козинський виконував будівельні проекти на замовлення одного з лідерів групи «Приват» Геннадія Боголюбова, наприклад, будівництво єврейського центру «Менора» у Дніпрі.

Бенко очолює відділ контролю та державного нагляду Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Дніпропетровській області.