Тесть нардепа Тригубенка має на Печерську квартиру на 322 квадрати
26.09.2016   //  

tryhubenko-vytyahТесть народного депутата Сергія Тригубенка володіє п’ятикімнатною квартирою у Печерському районі м.Києва. Про це свідчить витяг із реєстру прав на нерухоме майно, що є у розпорядженні «Наших грошей».

Олексій Кулічковський, батько дружини нардепа Лариси Тригубенко, значиться власником квартири на вул. Передславинській,30. Це п’ятикімнатна квартира площею 322 кв.м. Кулічковський придбав помешкання у 2010 році.

Сьогодні в цьому будинку продається семикімнатна квартира площею 340 кв.м. Її ціна – 25,43 млн грн. або $0,97 млн.

predslavynska30

У відкритих джерелах про Олексія Кулічковського майже немає інформації. У 2009-2012 рр. він був одним із засновників житлово-будівельного кооперативу «Атлант Сервіс». Свого часу в Харкові цей кооператив безкоштовно отримав у власність 2,9 га в районі вулиці Батумської.

У грудні 2012 року тесть Тригубенка вийшов із засновників кооперативу, а у 2013 р. його ліквідували.

Сьогодні цей кооператив фігурує у кримінальному провадженні щодо службових осіб Харківської міськради та управління Держземагентства у м. Харкові. За інформацією прокуратури, чиновники за так званою кооперативною схемою роздали землі на 4,3 млрд грн. Слідчі стверджують, що для отримання землі кооперативи, серед яких і «Атлант Сервіс», надали документи із недостовірними даними.

Сам Сергій Тригубенко та його дружина Лариса вказують своїм офіційним міcцем проживання смт Кегичівка Харківської області.

Дружина нардепа має кафе на проспекті Леніна 66Б, де був зареєстрований кооператив її батька. Офіційно кафе належить ТОВ «М-Тур», власницею якого є Лариса Тригубенко.

Всього дружина нардепа володіє трьома компаніями – ТОВ «МД-Альянс», ТОВ «М-Тур» і ТОВ «Лот Тур». Жодне із цих підприємств Сергій Тригубенко не вказав у своїй декларації за 2015 рік.

«МД-Альянс» має видами діяльності оптову торгівлю пальним і приладдям для автотранспортних засобів. «МД-Альянс» зареєстрований у селі Кегичівка по вул.Миру. За цією адресою Лариса Тригубенко має готель.

Компанія «Лот Тур» була створена у 2014 році і працює як туристичний оператор. Ця фірма зареєстрована в Києві у квартирі на Дніпровській набережній,25. У цій же квартирі була прописана мати Лариси Тригубенко – Стефанія Кулічковська – яка значиться співзасновницею «Лот Тур».

26 серпня цього року квартиру на Дніпровській набережній,25 подарували сину нардепа Тригубенка – Олександру. Хто був власником квартири раніше невідомо.

Окрім сина Сергій Тригубенко також має дочку – Тригубенко А.С. З 2015 року парламентарій перестав вказувати у декларації своїх дітей.

Нардеп Тригубенко у 1997-2005 рр. працював у податковій міліції Харківщини. 2008-2009 рр. – заступник міністра охорони навколишнього середовища. У часи президентства Віктора Януковича Тригубенко був замміністра аграрної політики (2009-2011) і головою Державної інспекції сільського господарства (2011-2012). У цей час фігурував в історії з розкраданням цукру в Аграрному фонді.

Нині в парламенті Тригубенко входить у найближче оточення президентського бізнес-партнера Ігоря Кононенка. Йому приписують інтереси у вугільній промисловості та екологічній сфері. Недавно у ЗМІ з’явилась інформація, що Тригубенка перевели з вугільної галузі на кураторство більш знайомого аграрного сектору.