На Донеччині за 54 мільйони відновлять два мости, зруйновані під час бойових дій
15.09.2016   //  

Служба автомобільних доріг у Донецькій області 12 вересня за результатами тендерів уклала дві угоди про будівництво мостів на автодорогах державного значення на суму 54,35 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Переможці, котрі змагалися лише між собою, мають виконати роботи до кінця року.

Маріупольська фірма належить Михайлу Беккеру. Керує нею Сергій Розбей, на 2013 р. –  член наглядової ради ПАТ «МЗБК» того ж Беккера.

Торік «Маст-Буд» подав позов проти ТОВ «УПС» про стягнення 175,70 млн грн. за субпідрядні дорожні роботи. У свою чергу «УПС» вимагав 109 млн грн. від міськради Дніпра та врешті-решт домовився про мирову угоду.

Усього з 2008 року фірма отримала держпідрядів на 3,34 млрд грн.

Дніпровська фірма зі статутним капіталом 2 600 грн. належить Ігорю Москаленку – власнику ТОВ «Виробниче підприємство «Укрбудстальконструкція» з Андрієм Фесівським, ТОВ «Науково-виробниче підприємство «Укрдорстрой» і ТОВ «Науково-виробниче підприємство «Павлоградський завод мостових металоконструкцій». Принаймні до 2013 р. засновниками були Юрій Кандауров та Юлія Орищенко.

moskalenko-mzbkУ 2011-2013 р. Москаленко був членом наглядової ради вищезгаданого «МЗБК» Беккера, ревізійну комісію котрого очолював Фесівський.

За словами начальника Донецької САД Дмитра Обухова, «Мостстройком» мав філію в Горлівці та вже будував мости на Донеччині.

Із березня «Мостстройком» виграв єдині два тендери на суму 54,15 млн грн.