Сім’я улюбленого будівельника Тулуба розпиляла 8 мільйонів на реконструкції вулиці
07.09.2016   //  
Анатолій Бурський

Анатолій Бурський

Департамент економіки та розвитку Черкаської міськради 31 серпня акцептував пропозицію ТОВ «Автомагістраль-Центр» щодо ремонтеру вулиці вартістю 8,01 млн грн. Про це повідомляє видання «ІнфоМіст» з посилання на «Вісник державних закупівель».

Документацію конкурсних торгів передбачено  реконструкція вулиці Менделєєва на відрізку від вулиці Санаторної до вулиці Ярослава Галана

ТОВ «Автомагістраль-Центр» належить родині Анатолія Бурського, який очолював департамент капітального будівництва Черкаської ОДА в роки губернаторства Сергія Тулуба. Також в статутному фонді фірми володіють також сини Максим та Денис.

Єдиним допущеним до торгів конкурентом переможця  було ПП “Новобуд-2008”. Засновниками цього товариства є вже згаданий вище Максим Бурський та  Білоус Сергій Петрович.  Останній ще недавно числився директором компанії «Автомагістраль-Центр».

ТОВ «Автомагістраль-Центр» раніше називалося ТОВ «Черкасиміськбуд-Транс», до останнього часу її засновниками був вже згаданий Сергій Білоус, а керівником Бурський-старший. «ВДЗ» не містить інформації про отримання фірмою державних замовлень. Натомість, ще раніше це підприємство було записане на ТОВ «Черкасиміськбуд», співзасновниками якого є Бурський з синами. В 2008-2014 роках ця фірма виграла тендерів на 159,42 млн грн. Переважну більшість з цієї суми склали замовлення на ремонт медичних закладів, які фірма отримала під час керівництва Черкаською областю Сергія Тулуба. «ВДЗ» не містить інформації про перемогу в тендерах ТОВ «Черкасиміськбуд» після червня 2014 року.