Оточення рівненського замгубернатора за 47 мільйонів відбудує у Львові військову частину, спалену під час Майдану (фото)
26.05.2016   //  

Військова частина 4114 Національної гвардії України (Львів) 13 травня за результатами тендеру замовила ПП «Вестінвестбуд» капітальний ремонт комплексної будівлі №1 за 47,22 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця 2017 р. відремонтують блоки А, Б, В, Г, Д п’ятиповерхової будівлі, яку підпалили мітингувальники під час Майдану в лютому 2014 р. Тоді вигоріло чотири поверхи головного корпусу, збитки оцінювали в розмірі до 100 млн грн.

Військова частина 4114 (червень 2015)

Відновлять перекриття, перегородки та покрівлю, поставлять вікна та двері, виконають внутрішнє опорядження і зовнішнє оздоблення, встановлять електрообладнання та сантехніку, влаштують інженерні мережі.

Конкурентами були ТОВ «Елікон» і КП «Центр Комплекс» Львівської обласної асоціації інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України».

Ще сім дорожчих заявок відхилили через різні недоліки паперів.

Рівненський «Вестінвестбуд» зі статутним капіталом 1 тис грн. належить Лесі Шекель.

Раніше вона працювала у ПВКФ «Фіалка» Володимира Фалка. За даними ЗМІ, директор фірми Юрій Фалко є другом екс-начальника управління будівництва Рівненської облдержадміністрації Юрієм Сідлецьким. Крім того, інтереси підприємства в судах свого часу представляв нинішній перший заступник голови ОДА Юрій Приварський.

Із вересня 2014 р. «Вестінвестбуд» виграв тендерів на 83,10 млн грн.

Нещодавно Славутський міськвиконком Хмельницької області замовив фірмі реконструкцію під’їздів до індустріального парку «Славута» за 26,70 млн грн.

Рівненська фірма «Елікон» належить Сергію Приварському, який також володіє ТОВ «Проектно-монтажне підприємство «Рівнеелектромонтаж».

Раніше він разом із Зоряною Приварською був партнером вищезгаданого Юрія Приварського по нині ліквідованому ТОВ – фірма «Еліком».

У липні 2015 р. «Елікон» отримав єдиний підряд Березнівської міськради на будівництво електромереж за 2,67 млн грн.

Засновниками Львівської обласної асоціації інвалідів значаться Леонід Тарасенко, Василь Дашкевич і Юрій Погоріляк (помер у 2014 р.). Директором «Центр Комплексу» є Олександр Хорощак, якому належить будівельне ПП «Захід Центр Комплекс»

Із 2010 р. фірма виграла торгів на 74,46 млн грн., у тому числі на реставрацію музею Пінзеля, Жовквівського замку та львівської Ратуші.