Чиновник ОДА та екс-директор водоканалу зведуть школу в Яворові за 68 мільйонів
20.05.2016   //  

Відділ освіти Яворівської районної державної адміністрації Львівської області 13 травня за результатами тендеру замовив ТОВ «Укрінвестбуд» будівництво школи в Яворові за 67,80 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця 2017 року збудують від фундаменту школу на 990 учнів по вул. Маковея.

Влаштують інженерні мережі та трансформаторну пiдстанцiю, виконають внутрішнє опорядження і зовнішнє оздоблення, поставлять вікна і двері, а також придбають меблі та побутову техніку.

Конкуренцію переможцю склало ТОВ «Львівський будівельний холдинг».

Засновниками «Укрінвестбуду» є ПП «Західна інженерна компанія» Оксани Винявської і Ростислава Хоми та ТОВ «Хосаро» Володимира Мазура і Володимира Хоми.

Директором є Михайло Винявський, який у 2004-2006 рр. за екс-мера Львова Любомира Буняка виконував обов’язки директора ЛМКП «Львівводоканал»

Підписантом значиться Михайло Політило, який раніше був заступником начальника управління капітального будівництва, а нині очолює відділ містобудівної політики департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської ОДА.

До кінця 2007 р. до складу співзасновників «Укрінвестбуду» напряму входили Політило та Буняк. До того ж року Буняк із сином були співвласниками «Західної інженерної компанії».

«Львівський будівельний холдінг» зареєстровано на Володимира Вдов’яка, який до того керував фірмою. Засновником раніше був Ігор Гринкевич – директор і власник збанкрутілого ТОВ «Будівельна компанія «Верховина». Окрім того, група фірм, пов’язаних із Гринкевичем, відома через розіграші будівельних тендерів на Львівщині та Закарпатті.