«Ернст енд Янг» за 2,4 мільйони проведе аудит «Украероруху» за останні два роки
25.03.2016   //  

Державне підприємство обслуговування повітряного руху України 18 березня за результатами тендеру замовило ТОВ «Ернст енд Янг Аудиторські послуги» фінансовий аудит за 2,40 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця року виконають аудит фінансової звітності за 2014-2015 роки, складеної у відповідності до МСФЗ.

Крім того, замовили консультації щодо приведення у відповідність до міжнародного стандарту звітності, складеної за вимогами НП(С)БО, а також аудит рахунку в українському банку, де розміщуються надходження та вибірка за кредитними договорами з Європейським банком реконструкції та розвитку та Європейським інвестиційним банком.

Конкурентами були ТОВ «БДО» і ПАТ «Делойт енд Туш Юкрейніан Сервісез Компані».

«Ернст енд Янг Аудиторські послуги» представляє в Україні компанію «Ernst & Young» із так званої «великої четвірки аудиторів».

Нагадаємо,  хоча уряд зобов’язав провідні держпідприємства провести незалежний міжнародний аудит до червня, доручення виконали лише шість із них. Ще майже 25 топ-компаній знаходяться у процесі або уклали угоди.

За словами першого заступника міністра економіки Юлії Ковалів, половина держкомпаній фактично саботують проведення аудиту.