Фірма з орбіти Мусєєва, керівництво якої визнали винними у смерті дитини, отримає 3 мільйони на вентиляцію
12.02.2016   //  

Комунальне підприємство «Підземне місто» 2 лютого за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Спеціалізований проектно-будівельний монтажний поїзд-753» щодо ремонтування та технічного обслуговування водовідливного та вентиляційного устаткування вартістю 3,25 млн грн.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Термін дії угоди – до кінця 2018 року. Підрядник повинен слідкувати за технічним станом водовідливного та вентиляційного обладнання у 51-му підземному пішохідному переході біля станцій метро у Харкові.

ТОВ «Спеціалізований «ПБМП – 753» зареєстрована на Олега Стальмакова, який відомий як водій АТП Харківського метрополітену та персональний водій Максима Мусєєва. Останній є депутатом Харківської міськради від партії «Відродження» й головою державної адміністрації Холодногірського (Ленінського) району міста Харкова.

З Мусєєвим повязують низку фірм, котрі з 2009 року обслуговують Харківський метрополітен – ТОВ «Ваго-Рев», ТОВ «Спеціалізований «Проектно будівельний монтажний поїзд-753», ТОВ «Компанія «Системи прогресивної очистки».

З 2011 року директором «ПБМП – 753» є Світлана Єрьоменко. У січні 2016 року суд звільнив від кримінальної відповідальності директора цієї фірми та старшого майстра, яких визнали винними у службовій недбалості, що призвела до загибелі дитини у ліфті, який обслуговувала ця фірма. Обох віддали на поруки колективу.

Єдиним конкурентом переможця під час торгів було ТОВ «Торгівельна компанія Регіон комплект». Їх пропозиція булана 23 тис грн. дорожчою. Засновниками підприємства є екс-кандидат в депутати Харківської міськради від ВО «Самопоміч» Олег Сидоренко та Інна Земляна.

Нагадаємо, що цього тижня ще одна фірма з орбіти Мусєєва ТОВ «Системи прогресивної очистки» виграла тендер, де єдиним конкурентом була фірма Сергія Земляна. Обидві фірми Земляних знаходяться в Пісочині.