«Приватівець» збудує корпус офтальмологічної лікарні у Дніпропетровську за 129 мільйонів
13.01.2016   //  

Управління капітального будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації 4 січня за результатами тендеру замовило ТОВ «Майстер-Буд» реконструкцію будівлі Дніпропетровської обласної клінічної офтальмологічної лікарні на пл. Жовтнева, 14 за 128,81 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця 2017 року збудують новий 8-поверховий корпус, влаштують у ньому підлоги, покрівлю та інженерні мережі, встановлять системи кондиціонування, лікарняний ліфт і 3 пасажирських ліфти. В існуючій будівлі відремонтують покрівлю і перегородки, влаштують протидимовий захист і електропостачання. Крім того, збудують підземну автостоянку, відремонтують трансформаторну підстанцію та влаштують зовнішні інженерні мережі між корпусами.

Єдиним конкурентом було ТОВ «Міленіум Спорт» із дорожчою на 2,4% заявкою.

Приватне будівельно-монтажне підприємство «Строїтель-П» пропонувало нижчу на 0,3% ціну. Але заявку відхилили через відсутність банківської гарантії, відомості ресурсів та договірної ціни з розрахунками.

«Майстер-Буд» був генпідрядником будівництва навісного даху над НСК «Олімпійський» у Києві. Фірма належить колишньому представнику групи «Приват» Дмитру Мішалову, Михайлу Тульчинському і Ларисі Флакс. Раніше у засновниках значилося їхнє ТОВ «Юніком Капітал».

Керує фірмою-переможцем Ігор Патока, який на місцевих виборах 2015 року висувався до Дніпропетровської облради від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

З 2010 року фірма отримала підрядів на 386,51 млн грн.

Дніпропетровська фірма «Міленіум Спорт» належить Олені Рязанцевій та Вячеславу Шеремету. Директором є Олена Павлишина.

У грудні 2015 року компанія виграла єдиний тендер на ремонт стадіону у Харківській обл. за 15,70 млн грн.

Власником фірми «Строїтель-П» є Тетяна Попова, а керівником – Віктор Попов. Досі підприємство не вигравало державних тендерів.