Мінюст за 128 мільйонів замовив бланки у рідних фірм
07.12.2015   //  

ДП «Національні інформаційні системи» 30 листопада за результатами тендеру уклало угоди на друкування спеціальних бланків на суму 128,00 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Інпрес» виготовить бланки документів реєстрів інформаційної системи Міністерства юстиції України, свідоцтв про право власності та нотаріальних документів на 114,87 млн грн.

Бланк нотаріальних документів форматом 297х210 мм має двоступеневий водяний знак, захисне волокно, яке світиться в ультрафіолеті, QR-код та приховані елементи. Він коштує 5,39 грн.

Ціни на решту бланків невідомі, оскільки замовник не оприлюднив їх у «Віснику держзакупівель».

При цьому опис цих бланків є конфіденційною інформацією.

ТОВ «Видавничий дім «Сам» отримає ще 13,13 млн грн. за бланки витягів з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно по 2,90 грн./шт.

Фірма «Інпрес» належить Олександру Пахолюку. Однак заснував її та був раніше співвласником Руслан Григоренко – колишній співзасновник ТОВ «НВП Поліграфсервіс» Вячеслава Шовкалюка.

Власником «Видавничого дому «Сам» є Сергій Савуляк, а керівником – Наталія Писаренко. За даними Мінфіну, в 2013 році фірма мала право друкувати виборчі бюлетені, котрі є документами суворої звітності.

Вона прописана в Києві по вул. Великій Васильківській (Червоноармійській), 8 і користується номером телефону (044) 2359479.

Ці самі адресу й номер мало ліквідоване ВАТ «Укрбланковидав», головою правління якого був вищезгаданий Шовкалюк. За даними «Smida», Григоренко та Пахолюк входили до наглядової ради компанії.

Найменування Кількість, млн шт. Ціна, грн./шт.
Спеціальні бланки документів реєстрів інформаційної системи Міністерства юстиції України 2,60
Спеціальні бланки свідоцтв про право власності 1,56
Спеціальні бланки нотаріальних документів 15,60 5,39
Спеціальні бланки для видачі витягів з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно 22,10 2,90