Газопровід «Шебелинка – Слов’янськ» замінять за 96 мільйонів
04.12.2015   //  

шебелинка газопровідФілія «УМГ «Харківтрансгаз» ПАТ «Укртрансгаз» 30 листопада за результатами тендеру замовила ТОВ «Трубремонт» реконструкцію газопроводу «Шебелинка – Слов’янськ» Краматорського ЛВУМГ Донецької обл. за 95,85 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

До кінця 2016 року збудують новий трубопровід Ду 500 взамін існуючого трубопроводу Ду 700 на відрізку довжиною 67 км від с. Шебелинка Харківської обл. до Слов’янську Донецької обл. Його прокладуть паралельно наявній трасі, а потім підключать до діючої системи газопроводів.

Єдиним конкурентом переможця було ПАТ «Укрбудтрансгаз» із різницею в ціні 0,0009%.

шебелинка картаХарківська фірма «Трубремонт» належить Валентині Бринцевій та Ігорю Бутенку. Керує нею Олександр Гаркавий.

Раніше засновником також була Оксана Мироненко. Вона є акціонером ПАТ «Укргазбуд» разом із Олегом Ярмолатієм та Олександром Лівшицєм – президентом збанкрутілого футбольного клубу «Кривбас».

Крім того Мироненко, Ярмолатій та вищезгаданий Бутенко є партнерами по ПАТ «Атоменергокомплект».

Пакетом у 20% акцій «Укрбудтрансгазу» володіє НАК «Нафтогаз України», решту акцій мають фізичні особи, імена яких не розкриваються. Керує компанією Віталій Фурсенко.

У 2013 році обіг акцій «Укрбудтрансгазу» було зупинено через неподання річної інформації.