Донеччанин, якого записали в прихильники ДНР, переїхав в Україну і отримає 7 мільйонів на ремонт (додано)
24.11.2015   //  

(додано коментар Володимира Барі)

Обласне комунальне виробниче підприємство «Дніпро-Кіровоград» 18 листопада акцептувало цінову пропозицію Приватного підприємства «Ремводпласт Плюс» щодо реконструкції, каналізаційних очисних споруд в Світловодську Кіровоградської області вартістю 7,46 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Згідно технічного завдання, до кінця 2016 року фірма-переможець має очистити від мулу та осаду дна кар’єру та провести вирівнювання прибережної зони. Будуть проведені роботи з демонтажу очисного так каналізаційного обладнання та монтажу нового.

ПП «Ремводпласт Плюс» раніше було зареєстровано в Донецьку, але після окупації міста прописалося в Києві. Власником підприємства вказаний мешканець Донецька Баря Володимир Леонідович. Відкриті джерела містять інформацію тільки про одну людину з таким ПІБ, що проживає в Донецьку. Крім того, особа з таким ПІБ та донецькою реєстрацією вказана як учасник громадського руху «Донецька республіка». Цей рух очолює лідер бойовиків самопроголошеної ДНР Олександр Захарченко.

Директором фірми ПП «Ремводпласт Плюс» є Анатолій Темиров, колишній співвласник донецької ТОВ «Енерго-Полюс», котре нині належить Дмитру Гусєву та Сергію Бульді – заслуженому працівникові Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ.

Після опублікування цієї інформації до «Наших грошей» звернувся Володимир Баря.

Він повідомив, що «ніколи не перебував, не перебуваю і не планую бути ні в яких партіях, громадських і громадянських організаціях».

Баря вважає, що поява його прізвища у будь-яких списках є «підступами недругів і конкурентів моєї компанії».