«Регіонал» за 22 мільйона завершить ремонт театру в Кривому Розі
07.11.2015   //  

театрКП «Криворізький академічний міський театр музично-пластичних мистецтв «Академія руху» 29 жовтня за результатами торгів замовив ТОВ «Ал Інвестстрой» капітальний ремонт своєї будівлі за 22,14 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Це вже другий тендер на ремонт театру. Перший підряд на 8,26 млн грн. у 2013 р. теж отримав «Ал Інвестстрой», при цьому строки виконання не були визначені.

У червні прес-служба міськради повідомляла, що цьогоріч на ремонт дадуть понад 7 млн. грн. Із них 3,7 млн. грн. – з міського бюджету, 3,5 млн грн. – з обласного.

За словами директора фірми Андрія Кодинця, на той час утеплення завершили на 85%, на другому поверсі зробили танцювальний зал, замінили електрику і сантехніку, встановили вікна і двері, а також ремонтували гримерки.

Нині влаштують систему опалення, а в наступному році ремонтуватимуть глядацький зал зі встановленням сучасного світла, звукового обладнання, нового одягу сцени та крісел.

За умовами нинішнього тендеру ремонт мають завершити до кінця 2017 р.

Єдиним конкурентом на торгах було ПП «Константа-1» із дорожчою на 1% заявкою.

Компанію «Ал Інвестстрой» заснували Леся Жмурко та Андрій Кодинець, який у 2010 р. балотувався до Довгинцівської райради Кривого Рогу від Партії регіонів.

У «Віснику держзакупівель» є дані про тендери на 25,99 млн грн., виграні цією фірмою з 2010 р.

«Константа-1» зі статутним капіталом 500 грн., що на початку 2000-х років називалася ПП «Регул Плюс», належить Юрію Радутному.

До 2012 р. він був власником ТОВ «Регул», яке зараз належить Владиславу Білоусову та Андрію Федорову. Ця фірма неодноразово конкурувала з нинішнім переможцем «Ал Інвестстрой» на будівельних тендерах у Кривому Розі.