Рідні фірми розпиляли 12 мільйонів на завершення дорогого будівництва дитсадка під Самбором
26.10.2015   //  

Новокалинівська міська рада Самбірського району Львівської області 20 жовтня за результатами тендеру замовила ТОВ «Галбудспецпроект» завершення будівництва дитячого садка у м. Новий Калинів за 12,11 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

У 2010 р. тендер на будівництво дитячого садка на пл. Авіації, 19-а у м. Новий Калинів Самбірського району, виграло ТОВ «Фабула». Вартість угоди тоді складала 6,64 млн грн.

Тепер фірма «Галбудспецпроект» улаштує інженерні мережі, поставить двері та вікна, виконає внутрішнє оздоблення, тепло- та звукоізоляцію, зробить підлогу, а також покладе асфальт, влаштує газони та огорожу на території садка.

Загалом дитсадок обійшовся міськраді 18,75 млн грн. Якщо перерахувати вартість першого тендеру за тодішнім курсом долара, то – в 30,88 млн грн.

Відповідно до «Програми соціально-економічного та культурного розвитку Самбірського району на 2014 рік» та повідомлень ЗМІ, садок розрахований на 115 місць. Відтак, будівництво коштуватиме 163 тис грн. у розрахунку на 1 місце.

За даними Мінрегіонрозвитку, опосередкована вартість будівництва дитячих установ зараз складає 83 тис грн. за місце.

У торгах також брав участь колишній будівник «Фабула» із різницею в ціні 2,7%.

Фірмою «Галбудспецпроект» зі статутним капіталом 100 грн. володіє та керує Володимир Більо. Вона зареєстрована за адресою м. Львів, пр. Червоної Калини, буд. 53, кв. 94.

Цю ж адресу має ТОВ «Фабула Інвест Груп» Марії та Ольги Децик.

Фірма-конкурент «Фабула» належить Роману Децику, який був прописаний за адресою фірми-переможця. Марія Децик була зареєстрована там само.

Крім того, «Фабула» знаходиться за адресою м. Львів, вул. Замарстинівська, буд. 85А.

Цю ж юридичну адресу має припинене ПП «Навколосвіт» Володимира Більо.

Галспецбудпроект Навколосвіт Фабула інвест груп