Кіровоградська міськрада «заднім числом» провела тендер на ремонт дороги за 1,5 мільйона
22.10.2015   //  

Головне управління житлово-комунального господарства Кіровоградської міськради 12 жовтня акцептувало цінову пропозицію ТОВ «ПФ» щодо поточного ремонту дороги по вул. Межовий бульвар вартістю 1,55 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Згідно технічного завдання на вулиці має бути проведено ямковий ремонт дороги, здійснено покриття ділянки асфальтобетонною сумішшю та виконано ремонт окремих ділянок залізобетонних горловин оглядових каналізаційних колодязів.

Запропонована на тендері пропозиція ТОВ «ПФ» була всього на 2 тис грн.. дешевшою за пропозицію єдиних конкурентів – ПП «МП Діск».

Договір на виконання робіт має бути підписаний в період з 27 жовтня по 11 листопада. Однак, за даними «Наших грошей», до підписання договору роботи з ремонту вулиці Межовий бульвар вже проведено.

межевий бульвар

Власником ТОВ «ПФ» є Марат Грачкович Мхитарян, котрому належить і ПП «МАМ-Сервіс» – це постійний учасник тендерів з ремонту доріг на території Ківровограда. У травні цього року суд визнав недійсним договір з «МАМ-Сервіс» на реконструкцію вулиці Воровського в Новоукраїнці Кіровоградської області, так як фірма подала на тендер недостовірну інформацію.

За даними «Вісника державних закупівель», ТОВ «ПФ» отримало підрядів на ремонт кіровоградських доріг на суму 5,85 млн грн.