Дубневичі розіграли зі своїм менеджером 17 мільйонів на народний дім
17.10.2015   //  

Давидівська сільрада Пустомитівського району замовила будівництво народного дому на 500 місць з сільською радою в селі Давидів за 17,20 млн грн у ТОВ «Енергія-Монтажсервіс». Про це повідомляють «Наші гроші. Львів» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Єдиним конкурентом «Енергія-Монтажсервісу» на торгах було ТОВ «ТІР» з пропозицією на 9% дорожчою.

Власником «ТІР» є Юрій Пастернак, який раніше був директором «Корпорації КРТ», а нині лишається керівником «ФК «Енергія-Інвест» братів Ярослава і Богдана Дубневичів – народних депутатів від «Блоку Петра Порошенка».

Згідно з ЄДР, кінцевими бенефіціарними власниками ТОВ «Енергія-Монтажсервіс» є Назарій Лемик, Ярослав і Богдан Дубневичі.

Нагадаємо, що у 2012 році Давидівська сільрада вже укладала угоду з ТОВ «Новояворівськенергопостач», яке контролюється Дубневичами, на будівництво «Народного дому с.Давидів на 500 місць з сільською радою». Вартість угоди тоді складала 13,52 млн грн.

Згідно з інформацією на сайті Путомитівської районної ради, у 2013 році будівельні роботи на даному об’єкті було призупинено у зв’язку із блокуванням Держказначейством проходження коштів. Освоєно лише 800 тис. грн.