Сестра безземельного Олеся Довгого має 7 гектарів «Дубового раю» в елітному Козині
08.10.2015   //  

На сестру народного депутата Олеся Довгого – Оксану Гуляєву – записані численні земельні ділянки у Київській області. Про це свідчать витяги з Реєстру майнових прав, що є у розпорядженні «Наших Грошей».

Оксана Гуляєва стоїть у другому ряду ліворуч. У центрі сидить Олесь Довгий, праворуч від нього дружина Катерина Горіна, донька екс-нардепа ірини Горіної.

Оксана Гуляєва (стоїть у другому ряду ліворуч) є сестрою Олеся Довгого та директоркою його благодійного фонду. У центрі сидить сам Довгий, праворуч від нього – дружина Катерина Горіна, донька екс-нардепа ірини Горіної.

Найбільше землі Гуляєва має в елітному селищі Козин. Тут їй та її фірмі належить майже 7 гектарів під базою відпочинку по вул.Заповідній.

Особисто на сестру Довгого тут оформлено 0,45 га. На фірму Гуляєвої ТОВ «Котеджне містечко «Дубовий рай» записано 4,10 га по договору купівлі-продажу від 27.08.2014 р. Ще три ділянки загальною площею 0,46 га внесено до статутного капіталу фірми одразу після її створення у 2013 році.

Також щонайменше 1,79 га землі «Дубовий рай» орендує в Козинської селищної ради до 2063 року.

На Заповідній вулиці «Котеджне містечко «Дубовий рай» має базу відпочинку «Дубки» площею 212 кв.м., що включає п’ять будинків відпочинку і господарські споруди.

На цих гектарах мають бути пять будиночків бази відпочинку, які значаться у держреєстрі

На цих гектарах десь мали б бути пять будиночків бази відпочинку, які значаться у держреєстрі

Дубки1 Дубки2

Крім того, Оксана Гуляєва володіє 0,32 га в Старих Безрадичах і 0,75 га на території Москаленківської сільради Богуславського району на Київщині, а також квартирою в Києві на Подолі на вул. Кожумяцькій,18 площею 234 кв.м. (жилплоща – 136 кв.м.).

Оксана Гуляєва є директором Благодійного фонду Олеся Довгого та Катерини Горіної.

Чоловік сестри Довгого – Кирило Гуляєв – є кандидатом технічних наук і відомий як співробітник Національної академії наук України, у 2009 р. був помічником народного депутата. Сьогодні Гуляєв значиться як помічник Олени Матузко, народного депутата від «Блоку Петра Порошенка».

Нагадаємо, що сам Олесь Довгий задекларував тільки одну квартиру площею 46 кв.м., автомобілі Porsche Maсan S (2014 р.в., коштує $100 тис) і Honda CR-V Executive (2008 р.) і не заявив у декларації жодної земельної ділянки. Його офіційний дохід у 2014 році склав 74 тис грн., а у дружини менше 14 тис грн.

З моменту відставки з посади секретаря Київради і до обрання нардепом у жовтні 2014 року Олесь Довгий був офіційно безробітним.

порш макан