Зруйноване бойовиками Щастя без тендерів відбудовує фірма, директора якої судили за підробку документів
07.10.2015   //  

Комунальне підприємство «Жилбудсервіс» 28 вересня перерахувало 0,56 млн грн. ТОВ «СМО «Укрнаносистема» за капітальний ремонт будинків в Щасті. Про це повідомляється на офіційному порталі публічних фінансів України «Є-дата«.

24 вересня КП та «СМО «Укрнаносистема» підписали акти виконаних робіт з капітального ремонту чотирьох будинків. Мова йде про будинки №20,22,24 на вулиці Донецькій, та будинок №14 на вулиці Гагаріна. Угоди про їх ремонт сторони уклали 18 травня та 9 червня поточного року.

«Вісник державних закупівель» не містить інформації про проведення конкурсу КП «Жилбудсервіс» з пошуку підрядника для ремонту житлового фонду Щастя Луганської області.

З повідомлень ЗМІ відомо, що вулиці Донецька та Гагаріна постраждали від обстрілів міста бойовиками.

ТОВ «СМО «Укрнаносистема» заснував уродженець Щастя Олег Печенніков, який прописаний в Луганську. Зараз фірма зареєстрована в Іллічівську Одеської області.

Печенніков також є засновником та керівником ТОВ «Альянсбудтрейд». Саме в якості директора цієї фірми в 2012 році він був засуджений за підробку документів для отримання будівельної ліцензії.   В залі суду Печенніков був амністований.

Засновником КП «Жилбудсервіс» є Щастинська міська рада. З вересня 2014 року керує підприємством Олексій Щевцов.