Екс-голова Донецького облавтодору за 5 мільйонів відремонтує міст, який почав розвалюватися ще до війни
04.10.2015   //  

Жеребець1Служба автомобільних доріг в Донецькій області Держагентства автомобільних доріг 28 вересня уклало угоду з ТОВ «Впроваджувальне підприємство Мост-1» щодо капітального ремонту моста через річку Жеребець (на фото) вартістю 5,28 млн грн.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Міст знаходиться на автомобільній дорозі обласного значення О 0528 Красний Лиман – Кіровськ – Новосадове – (на Первомайку) на км 12+448. Технічними завданнями передбачено зміну асфальтобетонного перекриття та тротуарних блоків, посилення опор, ліквідацію дефектів прогонових будов та ін.

Р ЖЕРЕБЕЦ 1Роботи повинні бути виконані до кінця 2015 року.

Довжина мосту – 85 м, він був побудований в 1968 році для транспортного сполучення Донецької та Луганської області, але жодного разу не ремонтувався. Дослідження стану мосту проводилися в 2008 році, але через брак коштів ремонтні роботи відклали.

Засновником і незмінним директором фірми «Мост-1» є Василь Тодирика, який до 2004 р. очолював ДП «Донецький облавтодор».

Єдиним конкурентом «Мост-1» на торгах було ТОВ «Маст-буд», пропозиція якого була дорожчою на 10 тис грн. Власником цього підприємства є мешканець Маріуполя Михайло Беккер.