В Херсоні з другої спроби знайшли фірму для ремонту лікарні з 8 мільйонів
03.10.2015   //  

Управління капітального будівництва Херсонської облдержадміністрації 25 вересня уклало угоду з ПП «СК Вершина» на капітальний ремонт лікарні екстреної медичної допомоги в Херсоні вартістю 8,05 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи мають бути виконані до грудня 2015 року.

Згідно з технічним завдання, передбачається ремонт адміністративного корпуса та корпусу оперативно-диспетчерської служби Обласного територіального центру екстреної меддопомоги та медицини катастроф Херсонської облради по вулиці Бєлінського, 6.

Зокрема, буде проведений монтаж та прибудова стін, перегородок, прорізів, дверей, вікон та підлоги. Передбачені також оздоблювані роботи (шпаклювання, штукатурення, фарбування), проведення каналізації, водопроводів, опалення, світла, вентиляції. Також поновлять техніку.

Конкурентами ПП «СК Вершина» були ще дві фірми – Приватне мале підприємство «Віра» з пропозицією у 7,38 млн грн та ПП «Будівельна фірма «Ділаюс» з пропозицією 8,08 млн грн. Причини відмови від дешевшої пропозиції не вказані, хоча в ДКТ зазначається, що оцінка пропозиції на 100% формується з ціни.

Власником ПП «СК Вершина» є Ірина Біляченко. Керівником є мешканець Скадовська Сергій Біляченко. ВДЗ не містить дані про отримання фірмою раніше державних замовлень.

Власниками ПМП «Віра» є Алла Ляхова, Роман Ляхов та Олена Осьмук. «Віра» раніше отримала декілька держзамовлень на ремонтні роботи на території Херсонської області.

Тендер на капітальний ремонт лікарні екстреної медичної допомоги в Херсоні проводиться вже вдруге. У липні закупівля була відмінена через участь в торгах менше одного учасника. Тоді участь взяла тільки ПмП «Віра» з пропозицією у 8, 44 млн грн.