У Слов’янську нарешті відремонтують будинок, який обвалився три роки тому
03.10.2015   //  

КП «Слов’янське управління капітального будівництва» Слов’янської міськради Донецької області 21 вересня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Будартель СХ 65» на капітальний ремонт житлового будинку по вул. Комунарів, 4. Вартість угоди склала 3,79 млн. грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Перекриття у триповерховому житловому будинку обвалилися в 2012 р. Наступного року будинок підтопило.

У 2015 р. із держбюджету виділили кошти в тому числі на капітальний ремонт цього об’єкту. За договором, ремонтні роботи мають бути виконані до кінця року.

Єдиним допущеним до торгів конкурентом переможця було слов’янське ТОВ «Строительство и Монтаж».

Пропозиції ТОВ «Транссервіс Плюс», ТОВ «Будінвест-сервіс 15», ТОВ «Інвестхолд Агро», ПП «САН» і ВКПП «Термо-Златополь» відхилили, оскільки фірми подали не всі документи.

Власником компанії «Строительство и Монтаж» є В’ячеслав Опря. Він був довіреною особою Ірини Довгань, яка в 2014 р. висувалася у нардепи від округу №47 у Слов’янську. Ця фірма також вказана як місце роботи в її офіційній біографії на сайті ЦВК.

Засновником «Будартель СХ 65» є Дмитро Салютін, а керівником – Олексій Молинь. Раніше фірмою керував Микола Христюк, який під час парламентських виборів 2012 р. був спостерігачем від «Аграрної партії України» на окрузі №47 у Слов’янську.

Салютін також був засновником краматорського ТОВ «Донбассремстрой-90», чия реєстрація припинена у 2013 р., та одним із засновників ТОВ «Інтерстрой», яке перебуває в стані припинення з 29 липня цього року. Ще одна його фірма – ТОВ «Арбор» зареєстрована в Красному Лимані Донецької обл.

З жовтня минулого року обов’язки міського голови Слов’янська виконує секретар міськради Олег Зонтов. У 2014 р. він балотувався в нардепи від «Блоку Петра Порошенка». Нещодавно Зонтов заявив, що планує йти на місцеві вибори, які відбудуться 25 жовтня. Однак БПП відмовив йому у підтримці.