За 3 мільйони на двох поверхах депутатського готелю «Київ» проведуть інтернет та електрику
02.10.2015   //  

Державне підприємство «Готельний комплекс «Київ» Управління справами апарату Верховної Ради України 25 вересня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Прем’єр» про створення і впровадження локальних телекомунікаційних мереж та мереж гарантованого електроживлення за 3,35 млн. грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця року компанія «Прем’єр» влаштує на 5 та 12 поверхах парламентського готелю телекомунікаційну і комп’ютерну мережі, лінії електропередавання та зв’язку, в тому числі урядового, а також системи відеоспостереження та контролю доступу.

На кожному поверсі буде встановлено джерело безперебійного живлення, розраховане на 8 хвилин автономної роботи, а також по дві відеокамери та по два телефони захищеного урядового зв’язку.

За документацією торгів для телекомунікаційних систем потрібно застосовувати обладнання, аналогічне швейцарському Reichle & De-Massari, що використовується в мережах парламенту. Підрядник має облаштувати на кожному поверсі 61 комп’ютеризоване робоче місце у вигляді портів абонента кабельної мережі.

Єдиним конкурентом на торгах було ТОВ «Уліс Сістемс» із різницею в ціні 5%.

ТОВ «СВ-Телеком» із дорожчою ціною пропозиції не допустили до конкурсу через невідповідність умовам документації конкурсних торгів.

Київська фірма «Прем’єр» належить Олексію Власенку та Костянтину Гавришу. На офіційному сайті вказано, що в 2003-2004 роках фірма вже влаштовувала мережі готелю «Київ».

Гавриш також є керівником та засновником ТОВ «Лорал» разом із Александрсом Шабалінсом і ТОВ «Анкура-груп».