В Мелітополі перед виборами розіграли півмільйона на ігрових майданчиках
01.10.2015   //  

gamayunУправління освіти Мелітопольської міськради за результатами тендеру 22 вересня уклало угоду з ТОВ «Компанія «Гамаюн» на поставку майданчиків для ігор та занять спортом просто неба загальною вартістю 422 тис грн. Про це повідомляють «Наші гроші. Запоріжжя» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Замовлено три ігрові майданчики для дітей до 3-х років, два майданчика для дітей від 3-х до 6-ти років з гірками та сім майданчиків без гірок, один спортивний майданчик (комплектація нижче). Відомо, що вартість останнього становить 36,4 тис. грн. Поставити майданчики мають протягом вересня-жовтня.

При цьому, очікувана вартість закупівлі становила 300 тис. грн. Тендер проводився за процедурою запиту цінових пропозицій, тобто Управління відправило запит ним же обраним постачальникам.

«Компанія «Гамаюн» належить Андрію Волкову і Олексію Ланченко. Компанія зареєстрована в Києві по вул. Північно-Сирецька, 3.

В цьому ж будинку знаходиться «Шкільний базар», контактний телефон якого (206-08-00) вказав в конкурсній документації єдиний конкурент «Гамаюна» на тендері – ФОП Кушнарьова Олена Лоранівна. В держреєстрі за нею значиться контактним номер телефону 200-94-16, який вказується контактним в реєстрі також для ТОВ «Гамаюн-Груп» тих же таки Волкова і Ланченка.

У «Гамаюн» та «Шкільного базару» навіть ідентичне інформаційне наповнення розділу «Для дилерів» – однакові знижки, однакові слова.

Нагадаємо, 25 жовтня в Україні відбудуться вибори в місцеві органи влади. Встановлення ігрових майданчиків є одними з найпопулярніших способів реклами мажоритарних кандидатів.