Футболісти нардепа Москаленка розпиляли ще 4 мільйона на стадіон в Ірпіні
29.09.2015   //  

Ірпінський міськвиконком Київської області 22 вересня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Євроспортаренабуд» про залишковий обсяг робіт з реконструкції центрального міського стадіону в м. Ірпінь на 4,10 млн. грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Тендер на реконструкцію стадіону в м. Ірпінь за 6,80 млн. грн. «Євроспортаренабуд» виграв у квітні цього року. Підряд включав улаштування фундаментів та металоконструкцій, дренажної системи та штучного покриття, благоустрій.

У вересні до залишкового обсягу робіт внесли влаштування синтетичного покриття та штучної трави площею 6712 кв. м та придбання конструкцій трибун на 19 місць.

Як і у квітні, єдиним допущеним до конкурсу конкурентом було ТОВ «Донспецметстрой».

Пропозицію МПП «Рівень» комітет з конкурсних торгів відхилив через включення в кошторис додаткових робіт та претензії до документів. На попередніх торгах ТОВ «ВРБФ «Промекс» також викинули через документи, а ТОВ «Науково-виробниче підприємство «Іригаційні системи» – через невідповідність товщини покриття з асфальтобетону в кошторисі.

Компанія «Євроспортаренабуд» створена у серпні 2013 р. у м. Вишгороді Київської області. Засновником значиться Денис Михайлюк. Директором до 30 квітня був Сергій Печений, а після – Василь Наливайко, директор вишгородського футбольного клубу «Діназ». У держреєстрі для зв’язку з компанією вказаний телефон 067-344-05-65, що відомий як особистий номер телефону Наливайка. Згідно з протоколом торгів, він був присутній на розкритті пропозицій квітневого тендеру.

Почесним президентом ФК «Діназ» є нардеп Ярослав Москаленко, член депутатської групи «Воля народу».

Фірма-конкурент «Донспецметстрой» зареєстрована в Донецьку на Олександра, Євгена та Святослава Сербіних. У «Каталозі підприємств «Україна сьогодні» вказано сайт підприємства – dsmet.com.ua. При спробі на нього зайти відбувається переадресація на сайт «Євроспортаренабуду» – sportstroy.kiev.ua. Обидва сайти зареєстровані на одному хостингу Unlim.Ua.

Сайт1 спортсрой Сайт2 спортсрой

Крім того, в держреєстрі для зв’язку з компанією «Донспецметстрой» вказаний той самий телефон, що й у переможця тендеру на сайті – 050-368-88-30.

Донспецметбуд ЄДР Євроспортаренабуд

Донспецметбуд