На ремонт херсонської котельні витратять ще два мільйони
01.08.2015   //  

Комунальне підприємство «Херсонтеплоенерго» за результатами тендеру від 23 липня 2015 року уклало угоду з ПСМНП «Газкотлоспецмонтажналадка» на реконструкцію котельні №2 Шуменського мікрорайону на загальну суму 1,79 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Технічними завданнями передбачено монтажні роботи та заміна обладнання.

Конкурентами «Газкотлоспецмонтажналадки» були ТОВ «НПО Євротек» зі Слов’янська та Спеціальне пуско-налагоджувальне управління християнської місії «Спасіння» з Херсону.

Пропозиція від НПО Євротек» була відхилена через відсутність повного комплекту документації. Зокрема, копій договорів про виконання аналогічних робіт. Але пропозиція фірми була найдорожчою – 2,90 млн грн.

Християни запропонували виконати роботи за 1,93 млн грн, що виявилося дорожче на 14 тис грн. від «Газкотлоспецмонтажналадки».

Приватне спеціалізоване монтажно-налагоджувальне підприємство «Газкотлоспецмонтажналадка» зареєстровано в Херсоні, його власником є Олександр Рудаченко. Компанія постійно виграє державні тендери і «Вісник державних закупівель» містить інформацію про отримання фірмою замовлень на 19,60 млн гривень.

З липня 2012 року реконструкція котелень Шуменського мікрорайону проводилася вже тричі на загальну суму 5,90 млн грн.