В Одесі розпиляли 22 мільйони на реконструкцію дитячого спорткомплексу
16.07.2015   //  

Управління капітального будівництва Одеської міськради 9 липня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Юг-Укрстрой» на реконструкцію міського дитячого оздоровчо-спортивного комплексу «Вікторія» за 22,22 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця липня наступного року в комплексі мають замінити вікна й двері, внутрішнє опорядження і сантехніку, реконструювати побутові мережу, здійснити благоустрій та озеленення території.

Участь у тендері взяли лише дві фірми – ТОВ «Юг-Укрстрой» і ПП «Моноліт»

Власницею фірми «ЮГ-Укрстрой» є Світлана Донченко, а «Моноліт» належить Любові Резніковій.

Донченко і Резнікова є бізнес-партнерами: разом вони входять до переліку співвласників ТОВ «Пасажирська канатна дорога». Директором і ще одним співзасновником цієї фірми є Юрій Резніков – чоловік Любові Резнікової.

Окрім того, згідно з даними ЄДРПОУ, донедавна Світлана Донченко із сім’єю Резнікових були приписані в одній квартирі: в профайлі «Моноліту» адреса Резнікової вже змінена, однак у даних власників «Пасажирської канатної дороги» усі троє досі мають одну адресу.

Фірми Резнікових і Донченко відомі як підрядники по будівництву житла для Міноборони. У 2011 році «ЮГ-Укрстрой» отримало замовлень на суму 44,20 млн грн. (загалом за останні сім років фірма виграла тендерів на 76,60 млн грн.), а «Моноліт» у 2006 році мало договір з Міноборони на 25,05 млн грн.

канатна монолит юг строй