Офіс зятя скандального замгенпрокурора Гузира є дахом для офісу«БРСМ-Нафти» біглого Ставицького
16.07.2015   //  

Компанія «Будівельний союз», яку контролює зять першого заступника генерального прокурора Ілля Рафаловський та його партнери, збудувала бізнес-центр у Києві на Печерську. Про це йдеться у сюжеті Дмитра Гнапа у «Слідстві.Інфо».

гузир1

«Будівельний союз» придбав більше гектара на вулиці Лейпцизькій, де раніше був дитсадок та збудував бізнес-центр. В ньому розташовані офіси компаній самого Рафаловського та його партнерів. Зокрема в одному з під’їздів на третьому поверсі бізнес-центру розташований офіс ТОВ «КУА «Сучасні фінансові інструменти» Рафаловського, а поверхом нижче знаходиться офіс «БРСМ-Нафти», яка належить екс-міністру енергетики в уряді біглого екс-президента Віктора Януковича Едуарду Ставицькому.

гузир5

Нещодавно блогери Карл Волох та Сергій Іванов опублікували резонансні документи. Згідно цих документів перший заступник генпрокурора Володимир Гузир намагався натиснути на міліцейське слідство, яке займається розслідуванням недавньої пожежі на нафтобазі компанії «БРСМ-Нафта» Ставицького. Гузир вимагав від слідчих не втручатися в господарську діяльність фірми.

гузир4Нагадаємо, 8 червня на нафтобазі «БРСМ» в с. Крячки Васильківського району Київської області виникла пожежа, в результаті якого загинули шість осіб і 14 потрапили до лікарень. Силові органи розслідують кримінальні справи проти менеджерів «БРСМ» одразу за кількома статтями, в тому числі за порушення техніки безпеки на нафтобазі, за фактом ухилення від сплати податків і нелегального виробництва нафтопродуктів, у процесі якого і виникло загоряння васильківської базі.

Син Володимира Гузира Дмитро працюе прокрором  у Генпрокуратурі, племінник Олександр Авраменко є ступником прокурора міста Києва.

11752049_836724423077393_6550689507724586127_n