«Приватівські» улюбленці отримали 19 мільйонів на дитячу спортшколу в Дніпрі
26.06.2015   //  

Департамент комунального господарства та капітального будівництва Дніпропетровської міськради 22 червня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Рубікон-Моноліт» на реконструкцію Комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацький центр «Штурм» за 19,25 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Які саме роботи заплановані в центрі – невідомо, оскільки технічне завдання в тендерній документації відсутнє (надавалося учасникам у департаменті).

Першозасновниками компанії «Рубікон-Моноліт» був Григорій Козинський та Роман Бенко. Козинський раніше виконував будівельні проекти на замовлення одного з лідерів групи «Приват» Геннадія Боголюбова, наприклад, будівництво єврейського центру «Менора». Щодо Бенка, то він минулого року фігурував як посадова особа Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Дніпропетровській області (начальник Дніпропетровського відділу контролю та державного нагляду). Тоді Дніпропетровську облдержадміністрацію очолював лідер «Привату» Ігор Коломойський.

Нині власниками «Рубікон-Моноліт» є Вано Майсурадзе і Станіслав Маланчук, але нерозподілена частка в 70%, що раніше належала Козинському, закріплена за самим «Рубікон-Монолітом».

Наразі фірма є одним із головних підрядників по будівництву оборонних споруд на кордоні з ДНР і ЛНР, з нею вже укладено угод на 118 млн грн.

Єдиним конкурентом було ПП «Спецбудмонтаж-21» (раніше називалося ПП «Сельбуд-11»), власникам є Антон Степаненко та Антон Філімонов, раніше тендерів не вигравала.

Довідково:

«Дитячо-юнацький центр «Штурм» займається позашкільним вихованням, зокрема на його базі створена школа козацького традиційного бойового мистецтва «Спас-Штурм».