Вільногірський комбінат замовив автозапчастин на 25 мільйонів
25.06.2015   //  

«Вільногірський гірничо-металургійний комбінат» ДП «Об’єднана гірничо-хімічна компанія» 21 квітня уклав угоду з ТОВ «Кривбас-Белаз-Сервіс СП» на постачання запчастин до автомобільних самоскидів БелАЗ. Вартість угоди складає 24,77 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

У специфікації до закупівлі 623 найменування. Ціни за одиницю товару не оприлюднено. Поставка має відбутися до кінця року.

«Кривбас-Белаз-Сервіс СП» заснований ПП «Кривбасснаб», ТОВ «Укрексім Груп», ТОВ «Сервісний торгово-логістичний центр Белаз-Україна».

«Сервісний торгово-логістичний центр Белаз-Україна» зареєстрований на білоруське ВАТ «Белаз» Петра Пархомчика. «Укрексім Груп» записане на Ольгу Отфіновську, а «Кривбасснаб» на Тетяну Іванченко.

Кінцевими бенефіціарними власниками «Кривбас-Белаз-Сервіс СП» значаться Марина Гальченко, Тетяна Іванченко, а також Анатолій Філімошин, який у 2007 році очолював Криворізьку філію Концерну «Військторгсервіс», а у 2005 р. був директором ДП Криворізький комбінат побутового обслуговування Міністерства оборони.