Дроботу дали розпиляти 6 мільйонів на реконструкції бази відпочинку на Трухановому острові
17.06.2015   //  

ДП «Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв» 10 червня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Будівельна компанія «Міськбудінвест» на реконструкцію будинку за 5,80 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних державних закупівель».

Замовлено реконструкцію будинку по вул. Труханівська, 1-г (рекреаційна зона Труханового острова). Наразі там знаходиться двоповерхова нежитлова будівля, її мають реконструювати під триповерховий будинок відпочинку.

Власниками фірми «Міськбудінвест» є Володимир та Анатолій Дроботи, а також ТОВ «Енвіл», котра належить їм же та Віктору Луценку й Олександру Гожому.

Брати Анатолій та Володимир Дроботи відомі як співвласники «Агрокомбанку». Володимир Дробот був депутатом Київради від БЮТ. При цьому Дробот у 2000-х роках очолював підприємство «Труханів острів», яке спочатку належало саме Гендирекції з обслуговування іноземних представництв, що і проводило тендер, а потім стало комунальним.

У 2002-2006 р. «Міськбудінвест» був власником свого єдиного конкурента на тендері – ТОВ «Газова будівельна компанія».

Наразі фірма зареєстрована на киянку Олену Годяєву, котра свого часу була прописана в одній квартирі з Анатолієм Дроботом.

Директором фірми є Олександр Гожий, який в 2011 р. був головою правління ПАТ «Трест «Підводтрубопровід», коли головою наглядової ради там був Володимир Дробот, а Анатолій Дробот був членом наглядової ради.