Односельчани головного шляховика Прикарпаття отримали 121 мільйон на дороги
09.06.2015   //  

Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області 3 червня уклала угоду з ТОВ «ПМК-88» на поточний дрібний ремонт автодоріг на суму 120,73 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи мають виконати в цьому році коштом державного бюджету. Передбачені земляні роботи, ремонт дорожнього одягу, влаштування огорожі, нанесення розмітки, ремонт каналізаційних колодязів, заміна люків, чищення елементів моста, ремонт настилу на мостах та ін.

«ПМК-88» належить Ігорю Лебедєву. Від часу створення у 2013 році компанія була прописана в селі Підбережжя, звідки походить Микола Проців, теперішній начальник Служби автодоріг в Івано-Франківській області. У цьому ж селі зареєстроване ТОВ «Брати КІП», яке донедавна очолював Микола Проців. Сьогодні «Брати КІП» записано на його брата – Петра Проціва.

У 2013 році новостворена «ПМК-88» мала договір з «Брати КІП», за яким передала останньому право вимоги стягування заборгованості. Тільки у квітні цього року «ПМК-88» змінила адресу реєстрації на місто Долина.

Пропозиції «ПМК-88» були найдешевшими, бо фірма не є платником ПДВ.

Двома іншими учасниками торгів були ДП «Івано-Франківський облавтодор» і ТОВ «Івано-Франківськавтодор».