Дитмайданчик у Запоріжжі за 2 мільйони довірили оточенню Анісімова
18.05.2015   //  

КП «Управління Капітального будівництва» м.Запоріжжя уклало угоду з ТОВ «Дом Ком» на реконструкцію ігрового майданчика для дітей середнього віку з благоустроєм прилеглої території в районі житлового будинку по вул. Південноукраїнській, 15. Вартість угоди складає 1,71 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Передбачено земляні і демонтажні роботи, звалювання дерев, замощення тротуарів плиткою, встановлення бордюрів, садіння кущів, посів газонів, розміщення спортивно-ігрового комплексу «Замок-Скриня», 12 урн і 15 лавок та ін. Договір підписано до 2017 року.

Єдиним конкурентом, допущеним до торгів, було ТОВ «БК Дельта ІІІ» Ігоря Міхова.

Дешевшу пропозицію ТОВ «ІБП «Форт» вартістю 1,60 млн грн. відхилили, оскільки вона не подала копії договорів для підтвердження досвіду виконання аналогічних робіт.

Фірма-переможець «Дом Ком» зареєстрована у 2013 році на Дар’ю Лисенко і Олександра Ткаченка.

Раніше Олександр Ткаченко був директором ТОВ «Проекстройсервіс плюс», яку також очолював Костянтин Альшан. Крім того, «Дом Ком» вказав на тендері телефон (061) 228-28-37, який відомий як контактний ТОВ «К Будконцепт», засноване Абрамом, Володимиром і Костянтином Альшанами.

Абрам Альшан є партнером по ТОВ «Константа» Євгена Анісімова, який в часи президентства Віктора Януковича вважався смотрящим по Запорізькій області від нардепа Юрія Іванющенка. Наразі Анісімов перебуває у розшуку за звинуваченнями у здирництві. У грудні минулого року прокурор Запорізької області повідомив, що Анісімов може переховуватись у Росії або на окупованих територіях Криму і Донбасу.