Оформлена на юриста «прокладка» заробить на Одеському порту чергові 10 мільйонів – приховали і ціни, і протокол
23.03.2015   //  

ДП «Одеський морський торговельний порт» 17 березня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Систем Інвест Трейдінг» на закупівлю палива на 10,33 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовлено дизельне паливо наливом (500 т), бензин А-92 Євро наливом (10 т), бензин А-95 Євро наливом (5 т), а також дизпаливо у талонах (2000л), А-92 Євро у талонах (150л) і А-95 Євро у талонах (2 500л).

Однак ціни на окремі типи палива на «ВДЗ» не оприлюднені, окрім того – всупереч законодавству відсутній також протокол розкриття пропозицій конкурсних торгів, тому х і з якими пропозиціями конкурував із переможцем невідомо.

Фірму «Систем Інвест Трейдінг» зареєстрували 21 травня цього року в Одесі по вул. Базарна, 5/5, офіс 606. Власником і директором фірми записаний Денис Валерійович Стеценко, в Одесі людина з таким ПІБ відома як юрисконсульт, ще рік тому він шукав роботу, розміщуючи резюме на рекрутингових сайтах, в якості власника чи директора якихось інших фірм раніше не фігурував. Представляти фірму на тендер, згідно з протоколами розкриття пропозицій попередніх торгів, приходить сам Стеценко.

Компанія почала вигравати тендери на початку листопада, отримавши замовлення спочатку на паливо за 12 млн грн. від Одеського порту, а потім ще один аналогічний контракт на 20 млн грн. від Южненського порту. Загалом за цей час фірма виграла тендерів на 57,60 млн грн.